Handreiking signaal voertuigbezit (RDW)

9 april 2019

Het bezit van een auto of ander voertuig kan van invloed zijn op de vaststelling van het vermogen of eventuele inkomsten. In de handreiking signaal Voertuigbezit presenteert de werkgroep Informatiegestuurd Handhaven (IGH) zes voorbeelden van manieren om dit signaal op een slimme manier te verwerken.
De handreiking kan voor elke gemeente in Nederland van meerwaarde zijn. Voor gemeenten die dit signaal al verwerken kan het aanvullende inzichten bieden en voor gemeenten die dit signaal nog niet verwerken kan het direct resultaat opleveren.
De handreiking is geen statisch document; nieuwe inzichten kunnen leiden tot een aangepaste versie.
Meer informatie: https://gbi-gemeenten.nl/agenda/

Dit is onderdeel van de activiteiten van de werkgroep IGH om signalen gestructureerd te beoordelen.